ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ - ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΑ & ΒΡΑΔΥΚΑΥΣΤΑ

Ίνες υψηλής τεχνολογίας για τις αυξημένες και ιδιαίτερες ανάγκες ενός υγιεινού, ελεύθερου από βακτήρια περιβάλλοντος.  

Ο πρωταρχικός σκοπός του τομέα υγείας, περιοριζόταν στο να θεραπεύει τις μολυσμένες πληγές. Παρ' όλα αυτά, η ανάπτυξη μικροβιακής χλωρίδας και των πληθυσμών της, έκανε επιτακτική την ανάγκη για υψηλή προστασία  ενάντια στους παθογόνους παράγοντες. 

Τα αντιβακτηριακά μας υφάσματα, παρέχουν απόλυτη προστασία σε χώρους αυξημένου κινδύνου, όπως νοσοκομεία, θάλαμοι ασθενών και αίθουσες αναμονής, ιατρικά κέντρα και ιατρεία, ξενοδοχεία κλπ.  Ως κουρτίνες, παρέχουν υψηλής αισθητικής σκίαση, ή χρησιμοποιούμενα ως διαχωριστικά χώρου σε θαλάμους, παρέχουν την απαιτούμενη προστασία. Η πιστοποιημένη και εγγυημένη πυροπροστασία που παρέχουν τα βραδυφλεγή αυτά υφάσματα, τα καθιστά μια εξέχουσα επιλογή για κάθε εσωτερικό χώρο με υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας και προστασίας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Η αντιβακτηριδιακή προστασία των υφασμάτων μας επιτυγχάνεται μέσω ιόντων αργύρου, που ενσωματώνονται στις ίνες. Τα νέας γενιάς βακτηριοστατικά πρόσθετα εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια της παραγωγής της κλωστής. Συμπληρώνουν κατ' αυτόν τον τρόπο τα χαρακτηριστικά των βραδυφλεγών ινών . Ο άργυρος είναι ένα φυσικό αντιμικροβιακό υλικό και τα ιόντα του είναι ενεργά τόσο σε GRam θετικά όσο και σε Gram αρνητικά βακτήρια.

Λειτουργούν επίσης και ενάντια σε κάποιους μύκητες. Είναι γερά ενσωματωμένα στις ίνες και έχουν μόνιμη αντιβακτηριδιακή δράση. Η δράση τους εξουδετερώνει τα βακτηριακά κύτταρα και σταματά την εξάπλωσή τους.

* Τα βακτήρια υπογραμμίζονται βάσει χρωματισμού GRAM

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η κλωστή  Starlight, που παράγεται από την NOYFIL SA (RADICI group) περιέχει βιοκτόνα πρόσθετα, βασισμένα σε ιόντα αργύρου, ώστε να εξασφαλίσει την αντιμικροβιακή τους δράση. Οι ουσίες αυτές, αναφέρονται σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες EU 528/2012, στη λίστα με τις ουσίες για τον συγκεκριμένο τύπο προϊόντων (CAS number 7440-22-4 σύμφωνα με τις οδηγίες 98/8/EC). Τα M1 100% βραδυφλεγή μας νήματα είναι εγκεκριμένα από την Oekotex. Η αποτελεσματικότητα τω προϊόντων μας ελέγχεται από την πιστοποιημένη αρχή του εργαστηρίου IFTH , σύμφωνα με τα στάνταρ του NF EN ISO 20743/2013.

  
vbv sc_80x44
Visa Mastercard Maestro mp_mc
Connect With Us

Copyright πρώτη ύλη - rights reserved

close
loading...