ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ

Στην Πρώτη Ύλη πιστεύουμε πως οι σχέσεις πρέπει να μένουν ζωντανές. Γι\' αυτό, θέλουμε η επαφή με τους πελάτες μας, να μη σταματά απλά στην απόκτηση των προϊόντων μας.

Προσφέρουμε για εσάς, υπηρεσίες συντήρησης, επιδιόρθωσης, καθαρισμού ή και αλλαγής σε κάθε είδους ύφασμα, (κουρτίνα ή ταπετσαρία επίπλωσης), καθώς και σε οποιοδήποτε μηχανισμό κουρτινών που προμηθευτήκατε απο το κατάστημά μας.

Όποτε κι αν πραγματοποιήσατε την αγορά σας, όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι, εξασφαλίζετε αυτόματα επαγγελματικές υπηρεσίες συντήρησης και τοποθέτησης.

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη ραφή, το πλύσιμο, το σιδέρωμα και το κρέμασμα των κουρτινών και των μηχανισμών πακέτου ρόμαν. Ταυτόχρονα ελέγχουμε, συντηρούμε και επισκευάζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σε χειροκίνητους ή ηλεκτροκίνητους μηχανισμούς που έχουν αγορασθεί και τοποθετηθεί απο την εταιρεία μας.

Διαθέτουμε πλήρως εξειδικευμένο τμήμα συντήρησης ή αλλαγής όλων των ταπετσαριών επίπλωσης, γιατί θέλουμε πάντα να τα χαίρεστε όπως την πρώτη στιγμή που τα αποκτήσατε!

Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οτιδήπτε αφορά τα υφάσματα κουρτινών, επίπλωσης, ή τους μηχανισμούς κουρτινών που προμηθευτήκατε απο το κατάστημά μας. Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας, θα αναλάβει τα πάντα, από ραφή και πλύσιμο κουρτινών, μέχρι την πλήρη αλλαγή στα φθαρμένα υφάσματα και ταπετσαρίες επίπλων.

Έτσι, θα απαλλαγείτε απο τις "δουλειές" που κουράζουν και ταλαιπωρούν και θα διαθέτετε τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σας μόνο σε όσα πραγματικά σας ευχαριστούν και σας ξεκουράζουν!

Γιατί πάνω απ\' όλα στην Πρώτη Ύλη, θέλουμε οι πελάτες που μας τιμούν με την προτίμησή τους, να μένουν για πάντα ευχαριστημένοι με τις αγορές τους, να χαίρονται τον χώρο τους και όλα όσα αγαπάνε και να ξαναγυρνάν σε μας πάντα με χαμόγελο!


vbv sc_80x44
Visa Mastercard Maestro mp_mc
Connect With Us

Copyright πρώτη ύλη - rights reserved

close
loading...