ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΕΛ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΙ (PANEL BLINDS)
Ο μηχανισμός κουρτινών πάνελ αποτελεί μια κομψή, λιτή αλλά και μοντέρνα λύση εσωτερικής σκίασης μεγάλων ανοιγμάτων, κατάλληλο για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση. Μια διακοσμητική λύση για κάθε χώρο, με μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υλικών. Τα διαφορετικά επίπεδα διαφάνειας των υφασμάτων συμβάλλουν στον απόλυτο έλεγχο του φυσικού φωτός και της αντήλιας δημιουργώντας μια μοναδική ποιότητα εξωτερικής θέας.  
Τα συστήματα σκίασης πάνελ μπορούν να κατασκευαστούν χειροκίνητα (με κορδόνι ή χωρίς), αλλά και ηλεκτροκίνητα (με τηλεκοντρόλ ή διακόπτη). Τα ηλεκτρικά συστήματα κουρτινών πάνελ είναι συμβατά και μπορούν να συνδεθούν με τις περισσότερες εφαρμογές για Smart Home - Έξυπνο Σπίτι. Ανάλογα με το πλάτος του ανοίγματος μπορείτε να επιλέξετε κουρτίνες Πάνελ 2 / 3 / 4 ή 5 δρόμων, αλλά και να λειτουργήσετε τους μηχανισμούς σας σε μονόπλευρο ή κεντρικό άνοιγμα.
Οι μηχανισμοί πανέλο μπορούν να συνοδευτούν με μια τεράστια ποικιλία υφασμάτων, η οποία διατίθεται στην εταιρία μας, όπως υφάσματα λινά, βαμβακερά, υφάσματα από βελούδο, μεταξωτά, ταφτάδες και πολλά άλλα. Για επαγγελματικούς χώρους με υψηλές απαιτήσεις, όπως ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, εστιατόρια, νοσοκομεία κτλ, μπορούν να χρησιμοποιηθούν υφάσματα άφλεκτα (βραδυφλεγή), κουρτίνες αντιβακτηριδιακές, υφάσματα πλήρους συσκότισης blackout κ.α
Για άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, οι μηχανισμοί πάνελ της Πρώτης Ύλης μπορούν επίσης να συνδυαστούν με διακοσμητικές μετώπες (κορνίζες) από αλουμίνιο ή από ξύλο.
Όλοι οι μηχανισμοί πάνελ κατασκευάζονται κατά παραγγελία στις επιθυμητές σας διαστάσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. 

vbv sc_80x44
Visa Mastercard Maestro mp_mc
Connect With Us

Copyright πρώτη ύλη - rights reserved

close
loading...