ΕΠΙΚΛΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕΤΕΣ ΠΕΡΣΙΔΕΣ
Τα επικλινή παράθυρα, πολύ συνηθισμένα πλέον στις μοντέρνες κατοικίες, προσφέρουν μοναδικές προκλήσεις αναφορικά, αφενός με την επιλογή του σωστού μηχανισμού εσωτερικής σκίασης και έλεγχου του φωτός και αφετέρου, με την βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας του χώρου. Η Πρώτη Ύλη, αναλαμβάνοντας δυναμικά κάθε τέτοια πρόκληση, σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σκίασης παραθύρων, ενισχύοντας  και αναδεικνύοντας την ομορφιά των επικλινών σας παραθύρων. Οι επικλινείς περσίδες - στόρια κατασκευάζονται σε διάφορα σχήματα, ισοσκελή ή ορθογώνια τρίγωνα,  συρόμενα πάνω ή  κάτω , με συγκεκριμένα ελάχιστα και μέγιστα για κάθε προϊόν. Όλα τα αντηλιακά συστήματα σκίασης μπορούν να κατασκευαστούν και ηλεκτροκίνητα, καλύπτοντας έτσι και τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας.

Η πολυπλοκότητά αυτή των αρχιτεκτονικών συστημάτων σκίασης , δυστυχώς, καθιστά αδύνατη την πώληση τους από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Παρόλα αυτά, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας για να καταλήξετε στο καταλληλότερο προϊόν ηλιοπροστασίας για τα επικλινή σας παράθυρα. Μετά χαράς, θα σας προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια και εξυπηρέτηση και θα σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς.
vbv sc_80x44
Visa Mastercard Maestro mp_mc
Connect With Us

Copyright πρώτη ύλη - rights reserved

close
loading...