Ποιοι είμαστε

Η Πρώτη Ύλη είναι ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο εξειδικεύεται σε συστήματα σκίασης και στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Με οδηγούς το πάθος μας για καινοτομία, την εμμονή μας στην υψηλή αισθητική και την προσήλωση μας στον σωστό επαγγελματισμό, δημιουργήσαμε το on-line κατάστημα www.proti-yli.gr με πρωταρχικούς σκοπούς αφενός την παροχή εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών στους επαγγελματίες του χώρου, και αφετέρου την προσφορά ποιοτικών προϊόντων σε ένα ευρύτερο κοινό σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Όραμα μας, να δημιουργήσουμε μια εταιρία η οποία θα αποτελεί σημείο αναφοράς στον κλάδο της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. 

Μέσα στις σελίδες μας θα βρείτε μια ολοκληρωμένη Online συλλογή προϊόντων από κουρτινόβεργες και κουρτινόξυλα, ταπετσαρίες τοίχου, υφάσματα επιπλώσεων, αντηλιακές περσίδες και στόρια, συστήματα σίτας, πτυσσόμενες πόρτες, κουρτίνες, Τρισδιάστατα Panels και πολλά άλλα.


Για τα περισσότερα προϊόντα παρέχονται αναλυτικές οδηγίες μέτρησης και τοποθέτησης. Η Πρώτη Ύλη παρέχει επίσης και υπηρεσία Μέτρησης και Τοποθέτησης για συγκεκριμένες πόλεις της Ελλάδας. 

 

Η Πρώτη Ύλη επίσης διακρίνεται για την υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία σε αρχιτεκτονικές εφαρμογές συστημάτων σκίασης καθώς και σε μηχανισμούς εσωτερικής σκίασης για \'Έξυπνο Σπίτι\'.  Και αν ο ενεργειακός σας σχεδιασμός και η βιοκλιματική σας αρχιτεκτονική το απαιτούν, θα βρούμε μαζί την κατάλληλη παθητική τεχνολογία που πληροί τις προδιαγραφές σας.

 

Σε κάθε περίπτωση είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να δώσετε την κατάλληλη και εγγυημένη λύση ακόμα και στο πιο απαιτητικό Project σας.


 

 

 

vbv sc_80x44
Visa Mastercard Maestro mp_mc
Connect With Us

Copyright πρώτη ύλη - rights reserved

close
loading...