Όροι Χρήσης

Όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος και της ιστοσελίδας  www.proti-yli.gr

Καλώς ορίσατε στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της www.proti-yli.gr

Η σελίδα αυτή σας παρέχει πληροφορίες για την εταιρεία μας και για τους νομικούς όρους σύμφωνα με τους οποίους σας πωλούμε τα προϊόντα που διατίθενται στις λίστες της ιστοσελίδας μας.

Οι όροι αυτοί εφαρμόζονται σε κάθε μεταξύ μας συνθήκη για πώληση προϊόντων προς εσάς. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους και σιγουρευτείτε ότι τους κατανοείτε πλήρως προτού δώσετε την οιαδήποτε παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σημειώστε ότι πριν την εκτέλεση της εκάστοτε παραγγελίας, θα σας ερωτηθείτε εάν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος. Εάν δεν δεχθείτε τους όρους, δεν θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
Συστήνουμε να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο των όρων αυτών ή να τους σώσετε κάπου στον υπολογιστή σας, για μελλοντική αναφορά.
Επανεξετάζουμε τους όρους αυτούς ανά διαστήματα, όπως ρητά αναφέρεται στο άρθρο 11.  Κάθε φορά που επιθυμείτε να παραγγείλετε κάποιο προϊόν, παρακαλούμε ελέγχετε αυτούς τους όρους, ώστε να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε πλήρως τους όρους που ισχύουν κάθε φορά.
Οι όροι αυτοί είναι γραμμένοι τόσο στην Ελληνική, όσο και στην Αγγλική γλώσσα.

ΟΡΟΛΟΓΙΑ

• Όροι-σημαίνει  όροι χρήσης και ειδικοί όροι
• Προϊόν-σημαίνει το προϊόν που εμφανίζεται προς πώληση στο ηλεκτρονικό κατάστημα
• Περιγραφή προϊόντος-σημαίνει το μέρος της ιστοσελίδας όπου παρέχονται συγκεκριμένοι όροι σχετικά με το εκάστοτε προϊόν
• Ειδικοί όροι-σημαίνει οι όροι στην περιγραφή προϊόντος
• Χρήστες-σημαίνει συνολικά οι χρήστες της ιστοσελίδας
• Προσωπικά δεδομένα-σημαίνει οι πληροφορίες που παρέχετε εσείς κατά την εγγραφή σας
• Εταιρεία/εμείς/Εμάς-σημαίνει η εταιρεία με ΑΦΜ 128088608
• Ιστοσελίδα-σημαίνει η ιστοσελίδα με ιστότοπο  www.proti-yli.gr ή οποιοδήποτε ενδεχόμενο URL την αντικαταστήσει
• Cookies-σημαίνει μικρά αρχεία κειμένου που η ιστοσελίδα μας τοποθετεί στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, αποθηκεύοντας πληροφορίες για την αγοραστική σας διαδικασία και προς συντομότερη αναγνώριση του υπολογιστή σας.
• Πελάτης/εσείς-σημαίνει ο χρήστης της ιστοσελίδας

1. Πληροφορίες για Εμάς

 1.1. Λειτουργούμε την ιστοσελίδα www.proti-yli.gr. Είμαστε μια εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, στο όνομα «Θεοδωρίδης Θεόδωρος» με ΑΦΜ 128088608. Παρέχουμε τα προϊόντα μας για χρήση οικιακή και επαγγελματική, ωστόσο ουδεμία ευθύνη φέρουμε προς εσάς για οιαδήποτε απώλεια κέρδους, απώλεια εταιρείας, διακοπή εταιρείας ή χάσιμο εταιρικής ευκαιρίας.

1.2. Η εταιρεία μας είναι σύννομη με όλες τις προϋποθέσεις της Διεύθυνσης Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή και της Διεύθυνσης Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου ανάπτυξης υποδομών, μεταφορών και δικτύου και έχει εγγραφεί στα μητρώα προμηθευτών που παρέχουν « συμβάσεις από απόσταση» με αριθμό μητρώου 1176/13.

1.3. Επικοινωνία:

1.3.1. Για να ακυρώσετε μια παραγγελία, σύμφωνα με το νομικό σας δικαίωμα όπως αυτό ορίζεται στο άρθρο 5. Χρειάζεται μόνο να μας ενημερώσετε για την απόφαση ακύρωσης, στέλνοντας μας ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@proti-yli.gr, είτε επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών τηλεφωνικά ή με φαξ στο +30 (2) 313 051757, μεταξύ 08:30 και 20:30 από Δευτερα έως Παρασκευή και Σάββατο 09:00-14:30.  Διαφορετικά, μπορείτε να μας γράψετε στη διεύθυνση : Πρώτη Ύλη, Εξυπηρέτηση Πελατών, Βούλγαρη 71, 54249, Θεσσαλονίκη. Εάν επικοινωνήσετε με εμάς γραπτώς, παρακαλούμε αναφέρετε λεπτομέρειες της παραγγελίας σας ώστε να μπορέσουμε ευκολότερα να την αναγνωρίσουμε. Στην περίπτωση που ακυρώνετε την παραγγελία σας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ή επιστολής με το ταχυδρομείο, η ακύρωση ισχύει από την ημερομηνία που αναγράφεται στο μήνυμά σας ή στην σφραγίδα του ταχυδρομείου.

1.3.2. Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιονδήποτε άλλο λόγο, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης που επιθυμείτε να δηλώσετε κάποιο παράπονο, μπορείτε να  τηλεφωνήσετε στην Εξυπηρέτηση Πελατών στο +30 (2) 313 051757 μεταξύ 08:30 και 20:30 από Δευτερα έως Παρασκευή και Σάββατο 09:00-14:30 ή να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@proti-yli.gr

1.3.3. Εάν χρειαστεί να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για οποιονδήποτε λόγο, θα σας στείλουμε ηλεκτρονικό μήνυμα, ή θα αποστείλουμε προπληρωμένη επιστολή με το ταχυδρομείο, στα στοιχεία που μας παρέχετε κατά την παραγγελία σας.

 2. Τα Προϊόντα μας

 2.1. Οι εικόνες των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας, εξυπηρετούν αποκλειστικά σκοπούς απεικόνισης. Παρόλο που καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβέστερη εμφάνιση των χρωμάτων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η οθόνη του υπολογιστή σας αποδίδει επακριβώς τα χρώματα των προϊόντων. Τα προϊόντα, ενδέχεται να διαφέρουν ελάχιστα σχετικά με τα απεικονιζόμενα.

2.2. Η συσκευασία των προϊόντων μπορεί να διαφέρει από αυτήν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας

2.3. Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στα χαρακτηριστικά των προϊόντων.

2.4. Κάθε προϊόν που αγοράζετε, πωλείται προσκείμενο στην Περιγραφή Προϊόντος του, που θέτει τους επιπλέον όρους που σχετίζονται με το συγκεκριμένο προϊόν, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, όρους σχετιζόμενους με τις υπολογιζόμενες ημερομηνίες  και ώρες παραλαβής, τις εγγυήσεις και τις επιδιορθώσεις.

2.5. Θα λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να πιστοποιήσουμε πως όλες οι λεπτομέρειες, οι περιγραφές και οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας, είναι σωστές κατά την χρονική περίοδο που αυτές εισήχθησαν στο σύστημα. Παρόλο που στόχος μας είναι να διατηρούμε την ιστοσελίδα όσο πιο ενημερωμένη γίνεται, οι πληροφορίες συμπεριλαμβανομένων και των περιγραφών προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας σε κάποια χρονική περίοδο, μπορεί να μην αποδίδουν ακριβώς την θέση κατά την στιγμή που δίδετε την παραγγελία σας. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την τιμή ενός προϊόντος παρά μόνο την στιγμή που η παραγγελία σας γίνεται αποδεκτή από το σύστημά μας, σύμφωνα πάντα με την πολιτική αποδοχής παραγγελιών.

3. Ασφάλεια

 Η Εταιρία μας γνωρίζει τη σοβαρότητα που έχει το θέμα της ασφαλείας των προσωπικών δεδομένων του πελάτη καθώς και των ηλεκτρονικών του συναλλαγών και παίρνει τα ασφαλέστερα δυνατά, μέτρα. Όλα τα προσωπικά στοιχεία του πελάτη και οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τις συναλλαγές του, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιτυγχάνεται ως ακολούθως

3.1. Ο πελάτης θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος στην ιστοσελίδα της εταιρίας έτσι ώστε να έχει ήδη παράσχει τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του (ήτοι, ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ)

3.2. Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση του πελάτη είναι ο Κωδικός Εισόδου (username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password) οι οποίοι είναι αυστηρώς προσωπικοί.

3.3. Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την απόκρυψη των ως άνω κωδικών. Σε περίπτωση απώλειάς τους ή διαρροής τους θα πρέπει άμεσα να προειδοποιήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα μας το οποίο δεν θα ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Σας συνιστούμε δε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε συχνά το password σας και να χρησιμοποιείτε διαφορετικούς και δύσκολα ανιχνεύσιμους κωδικούς (π.χ. όχι ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε για τη δημιουργία του password να χρησιμοποιείτε εκτός από αριθμούς και γράμματα σύμβολα.

3.4. Για την προστασία των στοιχείων που διακινούνται μέσω της ιστοσελίδας χρησιμοποιείται ειδικό λογισμικό το οποίο αποτελεί ένα πρωτόκολλο (SSL 128-bit) το οποίο κρυπτογραφεί την επικοινωνία μεταξύ του τερματικού σας & του server του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αποκρυπτογράφηση των στοιχείων σας είναι εξαιρετικά ισχυρή και θεωρείται πρακτικά απαραβίαστη. Η τήρηση του απορρήτου των συναλλαγών θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου.

3.5. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

4. Προσωπικά Δεδομένα

4.1. Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για τους σκοπούς που περιγράφονται αναλυτικά στο 4.5.

4.2. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97). Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο: info@proti-yli.gr

4.3. Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αποκλειστικά σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας. Παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά την πολιτική απορρήτου μας, καθώς εμπεριέχει σημαντικούς όρους, που εφαρμόζονται και σε εσάς.

4.4. Διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ως άκρως απόρρητα, παρόλο που διατηρούμε το δικαίωμα να διαθέσουμε αυτές τις πληροφορίες, εάν συντρέξει κάποιος από τους παρακάτω λόγους.

• Κατά τη διάρκεια των αγορών σας από αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα, θα σας ζητηθεί να μας δώσετε και θα συγκεντρώσουμε προσωπικά σας δεδομένα, όπως ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική και ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση τιμολόγησης, τηλεφωνικό νούμερο, επιλογή προϊόντων, αριθμό πιστωτικής κάρτας ή άλλα στοιχεία πληρωμής και ένα κωδικό πρόσβασης.  
• Ενδεχομένως εμείς, καθώς και οι προμηθευτές μας (τρίτα πρόσωπα), να συλλέξουμε πληροφορίες για την διαδικτυακή σας τοποθεσία (το URL από το οποίο εισήλθατε, την IP διεύθυνση, τον τύπο του domain όπως .gr, .com κλπ), τον τύπο του προγράμματος περιήγησης σας, την χώρα και τον διεθνή τηλεφωνικό κωδικό του υπολογιστή σας, τις σελίδες της ιστοσελίδας μας που επισκευθήκατε, τις διαφημίσεις που επιλέξατε να δείτε και οποιεσδήποτε αναζητήσεις εκτελέσατε στον ιστότοπό μας (βλ. «Πληροφορίες χρήστη»).
• Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες, ακόμη και εάν δεν καταχωρηθείτε στα μητρώα χρηστών.
• Θα πρέπει να γνωρίζετε πως ο παρών ιστότοπος καταγράφεται και μπορεί να συλλέξει πληροφορίες που αφορούν στην επίσκεψή σας σε αυτόν, ούτος ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, ή να χρησιμοποιηθούν για να σας παρουσιάσουμε προϊόντα μας σχετικά μα το ιστορικό των αναζητήσεών σας όταν επισκέπτεσθε άλλους ιστοτόπους.

 4.5. χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας αποκλειστικά για τους παρακάτω λόγους:

• για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας
• για στατιστικούς σκοπούς ή σκοπούς έρευνας προς βελτίωση του ιστοτόπου μας και των παροχών μας προς εσάς.
• Προς εξυπηρέτηση περιεχομένου του ιστοτόπου και διαφημίσεων που σας αφορούν
• Προς διαχείριση του ιστοτόπου
• Κατόπιν συγκατάθεσής σας, προς ειδοποίησή σας για προϊόντα ή ειδικές προσφορές που ενδεχομένως σας ενδιαφέρουν.
• Συμφωνείτε, ότι δεν ενίστασθε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για οποιονδήποτε από τους παραπάνω λόγους είτε τηλεφωνικά, είτε γραπτώς , είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς επιβεβαίωση ότι δεν θεωρείτε ούτε πρόκειται να θεωρήσετε κάποιο από τα παραπάνω ως παραβίαση των δικαιωμάτων σας υπό τη Νομοθεσία περί Απορρήτου και Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του 2003. 
• Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό αγορών κατά την ηλεκτρονική σας παραγγελία, ενδέχεται να σας δοθεί η επιλογή παραλαβής πληροφοριών από τους συνεργάτες μας είτε ταχυδρομικά, είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά, σχετικά με προωθήσεις προϊόντων, είτε ειδικές προσφορές που θεωρούμε ότι ίσως σας ενδιαφέρουν.
• Εάν δεν επιθυμείτε επικοινωνία για τέτοιους σκοπούς, βεβαιωθείτε ότι τσεκάρατε το κατάλληλο κουτάκι κατά την διαδικασία εγγραφής. Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα εγγραφών, απαντώντας σε κάποιο προωθητικό email με τη φράση «διαγραφή μέλους» στο θέμα, στέλνοντας μας ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@proti-yli.gr ή τηλεφωνώντας μας στο +30 (2)313 051757 μεταξύ 08:30 και 20:30 από Δευτερα έως Παρασκευή και Σάββατο 09:00-14:30. 
• Οι Προσωπικές σας πληροφορίες, ενδέχεται να δοθούν σε άλλες εταιρείες στα πλαίσια των συνεργασιών μας και σε επίσημα τρίτα μέλη που θα βοηθήσουν στην επεξεργασία της παραγγελίας σας. Απαιτούμε από κάθε τέτοιο τρίτο μέλος να διαχειρισθεί τις πληροφορίες σας ως απόρρητες και να συμμορφώνεται πλήρως με την Ελληνική νομοθεσία περί Προστασίας Δεομένων και Δικαιωμάτων του Καταναλωτή. Δεν θα διαθέσουμε τις πληροφορίες σας σε οποιαδήποτε εταιρεία εκτός των συνεργατών μας για καταναλωτικούς ή επικοινωνιακούς λόγους.
• Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν μας ζητηθεί από την αστυνομία ή από άλλη ρυθμιστική ή κυβερνητική αρχή που διερευνά ύποπτη παράνομη ενέργεια, να διαθέσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία ή /και τα στοιχεία χρήστη σας, μπορούμε να το κάνουμε.

 4.6. χρησιμοποιούμε Cookies για να δρομολογούμε την τρέχουσα αγορά σας, για να προσωποποιήσουμε την εμπειρία σας και για να αναφέρεστε στο καλάθι αγορών σας ανά πάσα στιγμή- εάν δεν δεχθείτε την χρήση των cookies, θα είναι αδύνατο να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας για ηλεκτρονικές αγορές, παρά μόνο για αναζήτηση και περιήγηση.   πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες επιλογής ή απεπιλογής \'Cookies\'.

4.7. Εάν οι συνεργάτες μας επί των μεταφορών φέρουν μια παραγγελία στην δοθείσα διεύθυνση και δεν βρουν κάποιον να την παραλάβει, διατηρούμε το δικαίωμα να φωτογραφήσουμε τον εξωτερικό χώρο της ιδιοκτησίας, ώστε να επιβεβαιώσουμε την ακρίβεια της γεωγραφικής σας θέσης ώστε να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας και για να επιβεβαιώσουμεε οτι ήρθαμε στην σωστή διεύθυνση. Επιβεβαιώνουμε ότι η φωτογραφία αυτή δεν θα  δημοσιευθεί ή προωθηθεί, ή χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε άλλο λόγο πέραν της επαλήθευσης και ότι φυλάσσεται ασφαλώς, υπό την νομοθεσία περί Προστασίας Δεδομένων.

4.8. Παρακαλούμε, επισκέπτεσθε τακτικά για οποιεσδήποτε ανανεώσεις ή αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

4.9. Εγγραφή

Εγγυάστε ότι:
• Οι προσωπικές πληροφορίες που απαιτείται να δώσετε όταν εγγράφεστε ως χρήστης είναι ακριβείς, αληθείς, πρόσφατες και πλήρεις από κάθε άποψη.
• Θα μας ενημερώσετε πάραυτα για οποιεσδήποτε αλλαγές στις προσωπικές σας πληροφορίες τηλεφωνώντας στην εξυπηρέτηση πελατών στο +30 (2)313 051757 μεταξύ 08:30 και 20:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή και Σάββατο 09:00-14:30 ή μέσω ηλ. ταχυδρομείου: info@proti-yli.gr
• Συμφωνείτε να μην υποδυθείτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα ή χρησιμοποιήσετε ψευδές όνομα ή όνομα που δεν δικαιούσθε να χρησιμοποιήσετε.
 
4.10. Πολιτική Απορρήτου

Αυτή είναι η Πολιτική Απορρήτου της εταιρείας μας. Ορίζει το είδος των πληροφοριών που θα συλλέξουμε και τον τρόπο χρήσης τους. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τους όρους της.

α) οι πληροφορίες που συλλέγονται από την ιστοσελίδα  μας ελέγχονται από την εταιρεία μας. Κάθε πληροφορία που δίνετε, συνάδει με την πολιτική απορρήτου και με τους όρους της, ακόμη και εάν η εταιρεία μας πωληθεί σε τρίτο πρόσωπο, που συνεπαγόμενα αντικαθιστά την εταιρεία μας ως ελεγκτής των δεδομένων.

β) δεν χρειάζεται να μας δώσετε προσωπικές πληροφορίες, αλλά κάποιες λειτουργίες της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων και των παραγγελιών) μπορούν μόνο να χρησιμοποιηθούν εφόσον μας δώσετε προσωπικές πληροφορίες- εάν επιλέξετε να μην τις διαθέσετε, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις λειτουργίες. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για να σας παρέχουμε ηλεκτρονικές υπηρεσίες, να προσωποποιήσουμε την αγοραστική σας εμπειρία και για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με ειδικές προσφορές, προϊόντα και υπηρεσίες. Εάν κάνετε παραγγελία από εμάς, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας καθώς και την μεταφορά της και την αποπληρωμή της.  Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε και να ανοίξετε λογαριασμό χρήστη, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας προς προσφορά και λειτουργία του λογαριασμού αυτού, καθώς και για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.  Οποιαδήποτε πληροφορία μας δώσετε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από εμάς είτε από τρίτο μέλος, προς λειτουργία του ιστοτόπου, συμπεριλαμβανομένης επιθεώρησης και βελτιστοποίησης του ιστοτόπου και της αποφυγής ή έρευνας απάτης ή άλλης κακής διαχείρισης, ή για διαχείριση των λειτουργιών του ιστοτόπου.

γ) ενδέχεται να συλλέξουμε δυο είδη πληροφοριών από αυτόν τον ιστότοπο: πληροφορίες που συγκεκριμένα μας διαθέσατε και αυτόματες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας αυτής. Πληροφορίες που συγκεκριμένα μας διαθέσατε, περιλαμβάνουν κάθε πληροφορία που συμπληρώνετε σε κάποια φόρμα ή που μας στέλνετε μέσω ηλ. Ταχυδρομείου.  Παραδείγματα τέτοιων πληροφοριών περιλαμβάνουν πληροφορίες που δίνετε κατά την παραγγελία σας ή κατά την εγγραφή σας ως χρήστης.  Αυτόματες πληροφορίες σχετικές με την χρήση αυτού του ιστοτόπου από εσάς, περιλαμβάνουν οποιαδήποτε πληροφορία προέρχεται από την χρήση της ιστοσελίδας μας από εσάς, την οποία δεν μας δίνετε απευθείας.  Παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι το IR του υπολογιστή σας, ο τύπος περιηγητή που χρησιμοποιείτε και η ταχύτητα της σύνδεσής σας.  

δ) η ιστοσελίδα μας μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για κάποιες λειτουργίες. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που δέχεται ο διακομιστής σας από εμάς και τα αποθηκεύει.. επιτρέπουν στον περιηγητή σας να αναγνωρίσει εσάς στην ιστοσελίδα μας ώστε να απολαμβάνετε προσωποποιημένες λειτουργίες.  Οι περισσότεροι περιηγητές δίνουν δυνατότητα απενεργοποίησης των cookies αλλά αυτό μπορεί να εμποδίσει την σωστή λειτουργία όλων των χαρακτηριστικών. Για αυτό το λόγο, συστήνουμε την ενεργοποίηση των cookies.

ε) Εργαζόμαστε σκληρά για να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς και για να είμαστε πάντα σύννομοι με την νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και απορρήτου. Δεν πωλούμε ή διαθέτουμε τις πληροφορίες που μας δίνετε. Δεν διατηρούμε πληροφορίες καρτών πληρωμής, παρά των τελευταίων τεσσάρων ψηφίων της πιστωτικής σας κάρτας , που χρησιμοποιούνται για επαλήθευση σε περιπτώσεις επιστροφών. Όταν επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, μπορεί να σας ζητήσουν επαλήθευση της ταυτότητας σας προς διατήρηση απορρήτου όποιων πληροφοριών μας έχετε δώσει.

στ) Εάν δημιουργήσετε λογαριασμό, θα μπορείτε να διαχειρίζεσθε τα προσωπικά σας δεδομένα online μέσω αυτού. Εάν όχι, δεν θα μπορείτε να δείτε ή να μετατρέψετε τις πληροφορίες αυτές.  Εάν θέλετε να αλλάξετε προτιμήσεις και δεν έχετε λογαριασμό, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.  

ζ) ενδεχομένως να σας στείλουμε πληροφορίες για ειδικές προσφορές από τρίτους, ή να τους επιτρέψουμε να το κάνουν οι ίδιοι απευθείας. Εξακολουθούμε να ελέγχουμε το απόρρητό σας ακόμα και σε αυτή την περίπτωση και οι τρίτοι δεν θα λάβουν κανένα προσωπικό σας δεδομένο εκτός και εάν εσείς τους το δώσετε.  Όπως όλοι οι μεγάλοι έμποροι, έτσι κι εμείς, χρησιμοποιούμε τρίτους για να ενισχύσουν κάποιες λειτουργίες μας. Αυτό περιλαμβάνει εταιρείες που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα. Κάθε τέτοια επεξεργασία γίνεται εκ μέρους μας και υπό την δική μας εποπτεία.

Γενικότερα, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επικοινωνίας μας μαζί σας, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένοι τύποι επικοινωνίας που είναι απαραίτητοι για την λειτουργία της ιστοσελίδας αυτής , ή που νομικά είμαστε υποχρεωμένοι να στείλουμε και δεν μπορείτε να τις αποφύγετε.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες για την πολιτική απορρήτου μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στο: info@proti-yli.gr

4.11. Σύνδεσμοι τρίτων μελών

Σε εκτίμηση των πελατών μας, μπορεί να παρέχουμε συνδέσμους και προς άλλες ιστοσελίδες ή πηγές τις οποίες μπορείτε να επισκέπτεσθε εάν επιθυμείτε. Το αναγνωρίζετε και συμφωνείτε με αυτό, την στιγμή που επιλέγετε να εισέλθετε στον εκάστοτε σύνδεσμο και εμείς ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τν διαθεσιμότητα αυτών των εξωτερικών ιστοσελίδων ή πηγών και δεν ελέγχουμε ή εγκρίνουμε και δεν είμαστε επ’ ουδενί υπεύθυνοι άμεσα ή έμμεσα, για :
(i) τις πρακτικές απορρήτου τέτοιων ιστοσελίδων ,
(ii) το περιεχόμενο τέτοιων ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων (όχι εξαντλητικά), όποιων διαφημίσεων, προϊόντων, αγαθών ή άλλων υλικών ή υπηρεσιών διατιθέμενων σε αυτές ή
(iii) στη χρήση που άλλοι κάνουν στις ιστοσελίδες ή πηγές αυτές, ούτε για όποια ζημία, απώλεια ή αδίκημα προκλήθηκε ή κατά πρόφαση προκλήθηκε από ή σε σχέση με την χρήση των όποιων διαφημίσεων, περιεχομένων, προϊόντων, αγαθών ή άλλων υλικών ή υπηρεσιών διαθέσιμων σε τέτοιες  ιστοσελίδες ή πηγές.

4.12. Συστάσεις

Κατά την χρήση της ιστοσελίδας μας, ενδεχομένως να διαπιστώσετε συστάσεις, ενδεικτικών προϊόντων που θεωρούμε ότι θα βρείτε ενδιαφέροντα και πιθανώς να σας διέφευγαν κατά την περιήγησή σας. Βασίζονται σε παλαιότερες αγορές σας, top sellers, εκτιμήσεις και προϊόντα που είδατε πρόσφατα. Καθορίζουμε τα ενδιαφέροντα σας και προτείνουμε νέα προϊόντα που ενδεχομένως σας αρέσουν; Επιπλέον, συγκρίνουμε τα ενδιαφέροντα με τις αγοραστικές σας συνήθειες με τα ενδιαφέροντα και τις συνήθειες άλλων πελατών για να σας προτείνουμε σχετικά προϊόντα. Οι συστάσεις σας μπορεί να αλλάξουν καθώς αγοράζετε ή περιηγείσθε την ιστοσελίδα. Μπορεί να θέλετε να προσθέσετε προϊόντα ενδιαφέροντος  στην λίστα επιθυμιών σας για μελλοντική αναφορά. Προσπαθούμε κατά το δυνατόν να διασφαλίσουμε ότι οι συστάσεις μας θα είναι σύμφωνες με την πελατειακή σας συμπεριφορά στο www.proti-yli.gr. Λεπτομέρειες των προτεινόμενων προϊόντων – όπως τιμή- είναι ορθές κατ΄αυτήν στιγμή που σας έγινε η σύσταση, αλλά ενδεχόμενα υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς περαιτέρω ενημέρωση .

5. Επιστροφές προϊόντων και χρημάτων

5.1.  Εάν είσθε καταναλωτής, έχετε το νόμιμο δικαίωμα υπό τη νομοθεσία περί Συμβολαίων Καταναλωτών 2013, να ακυρώσετε οποιοδήποτε συμβόλαιο (παρ. 5.9) κατά την περίοδο που αναφέρεται στο άρθρο. Αυτό σημαίνει ότι κατά την εν λόγω περίοδο, εάν αλλάξετε γνώμη ή αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να κρατήσετε ή να παραλάβετε κάποιο προϊόν γι α οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να μα ς ειδοποιήσετε και να παραλάβετε επιστροφή χρημάτων.

5.2. Μπορείτε να προβείτε σε επιστροφή προϊόντων εντός 14 ημερών με την ίδια μεταφορική εταιρεία που σας τα παρέδωσε αν συντρέχουν οι κάτωθι λόγοι:
α) Το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε.
β) Το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα το οποίο διαπιστώσατε όταν ανοίξατε την συσκευασία του. Σε αυτή την περίπτωση θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε άμεσα για το άνωθεν πρόβλημα.
γ) Αλλάξατε γνώμη για το προϊόν που παραλάβατε

5.3. Παρόλα αυτά, για ευνόητους λόγους, το δικαίωμα αυτό της ακύρωσης, δεν ισχύει στις παρακάτω περιπτώσεις:
α) Για όλα τα μη τυποποιημένα προϊόντα όπως π.χ. κουρτίνες, περσίδες, κουνουπιέρες, κουβερλί, παπλώματα, μοκέτες, στρώματα,
β) Για όλα τα προϊόντα τα οποία κατασκευάστηκαν κατά παραγγελία σας.
γ) οποιαδήποτε προϊόντα αναμιγνύονται αδιαχώριστα  με άλλα αντικείμενα μετά την παράδοσή τους.

5.4. Το νομικό σας δικαίωμα προς ακύρωση συμβολαίου ξεκινά από την ημερομηνία επιβεβαίωσης αποστολής (ημερομηνία που σας στείλαμε e-mail επιβεβαιώνοντας αποδοχή της παραγγελίας σας), όπου είναι ο χρόνος δημιουργίας του μεταξύ μας συμβολαίου και ισχύει αι 14 ημέρες.

5.5. Για να ακυρώσετε ένα συμβόλαιο, πρέπει να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας.  Ο ευκολότερος τρόπος να το κάνετε, είναι να στείλετε e-mail στην εξυπηρέτηση πελατών στο info@proti-yli.gr ή να τηλεφωνήσετε στο +30 (2)313 051757 μεταξύ 08:30 και 20:30 από Δευτερα έως Παρασκευή και Σάββατο 09:00-14:30.  Μπορείτε επίσης να γράψετε στην διεύθυνση: Πρώτη Ύλη, Εξυπηρέτηση Πελατών, Βούλγαρη 71, Θεσσαλονίκη, 55535, Ελλάς.  Εάν μας στέλνετε  email ή επιστολή, παρακαλούμε συμπεριλάβετε λεπτομέρειες επί της παραγγελίας σας, ώστε να διευκολυνθεί η ταυτοποίησή της. Εάν στέλνετε ειδοποίηση ακύρωσης με e-mail ή ταχυδρομείο, η ακύρωσή σας ισχύει από την ημερομηνία αποστολής του  e-mail ή της σφραγίδας ταχυδρομείου. Για παράδειγμα, θα είστε έγκαιροι εάν ταχυδρομήσετε την επιστολή σας την τελευταία μέρα της περιόδου ακύρωσης ή μας στείλετε  e-mail πριν τα μεσάνυχτα αυτής της μέρας.

5.6.  Εάν ακυρώσετε το συμβόλαιό σας, εμείς θα
α) σας επιστρέψουμε την πληρωμένη τιμή του προϊόντος. Βασική προϋπόθεση για να γίνει δεκτή μια επιστροφή, πρέπει τα προϊόντα να είναι άθικτα και αχρησιμοποίητα ,δηλαδή να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από εσάς, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.
Σημειώστε ότι σε περίπτωση που δεν συντρέχουν τα παραπάνω, είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να μειώσουμε ή να αρνηθούμε την επιστροφή, αντανακλώντας οποιαδήποτε ελάττωση στην αξία του προϊόντος , εάν έχει προκληθεί από την δική σας χρήση με τρόπο που δεν θα ενέκρινε ένα κατάστημα. 
β) επιστρέψουμε το κόστος μεταφορικών που πληρώσατε για τις περιπτώσεις 5.2 α) και β). Παρόλα αυτά, κατά το νόμο, η μέγιστη επιστροφή χρημάτων, θα είναι το κόστος μεταφορικών της φθηνότερης μεθόδου αποστολής που προσφέρουμε (δεδομένου ότι αυτός είναι ο πιο διαδεδομένος και αποδεκτός τρόπος). Για παράδειγμα, εάν προσφέρουμε μεταφορά προϊόντος σε 3-5 μέρες με κάποιο κόστος αλλά επιλέξετε να το παραλάβετε σε 24 ώρες με μεγαλύτερο κόστος, τότε σας επιστρέφουμε το ποσό που θα πληρώνατε εάν είχατε επιλέξει την φθηνότερη μέθοδο.
γ) σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας το συντομότερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση εντός 14 ημερών.

5.7.  Η επιστροφή σας θα γίνει στην πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιήσατε κατά την αγορά αλλά στην περίπτωση μερικής επιστροφής, διατηρούμε το δικαίωμα να αποστείλουμε επιταγή ή μετρητά.  Εάν η κάρτα σας λήξει πριν την περίοδο επιστροφής, παρακαλούμε επικοινωνήστε για να μας δώσετε τα στοιχεία της νέας σας κάρτας.

5.8. Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, αυτά θα αποστέλλονται από εσάς πάντα μαζί με τα παραστατικά της εταιρίας μας που τα συνοδεύουν. Σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δεν δύναται να γίνει αποδεκτή

5.9. Κανονισμοί Καταναλωτικών Συμβολαίων 2013

Η νομοθεσία αυτή σας προσφέρει τα παρακάτω δικαιώματα ακύρωσης για αγορές από τηλεφώνου ή online :

• Μπορείτε να ακυρώσετε το συμβόλαιό σας, μόνο κατά το διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής των αγαθών ή υπηρεσιών.

• Το δικαίωμα επιστροφής δεν ισχύει για προϊόντα που φτιάχτηκαν αποκλειστικά για εσάς κατά ειδική παραγγελία ή λόγω της φύσεώς τους δεν μπορούν να επιστραφούν, ή ενδέχεται να φθαρούν ή να λήξουν άμεσα.

• Εάν θέλετε να ακυρώσετε παραγγελία, θα πρέπει να κρατήσετε τα αγαθά υπό την απόλυτη προστασία σας.
 
• Για να ακυρώσετε, θα πρέπει να μας ενημερώσετε με ξεκάθαρη δήλωση, συμπεριλαμβάνοντας λεπτομέρειες του ονόματός σας, της διεύθυνσης σας, της παραγγελίας που επιθυμείτε να ακυρώσετε και εί δυνατόν, του τηλεφώνου και της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
 
• Μπορείτε να ακυρώσετε μέσω email: info@proti-yli.gr, τηλεφωνικά στο +30 (2)313 051757 μεταξύ 08:30 και 20:30 από Δευτερα έως Παρασκευή και Σάββατο 09:00-14:30. , ή γραπτά στο "Πρώτη Ύλη, Εξυπηρέτηση Πελατών, Βούλγαρη 71, Θεσσαλονίκη, 55535, Ελλάς".

• Εάν ακυρώσετε, θα πρέπει με δικό σας κόστος να επιστρέψετε τα αγαθά, σε διάστημα 14 ημερών από την ακύρωση και εμείς θα σας επιστρέψουμε (με την μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε στην αρχική συναλλαγή)  το ποσό που σχετίζεται με τα προς ακύρωση προϊόντα. Αυτό περικλείει το κόστος μεταφοράς (εκτός του επιπλέον κόστους που προκύπτει από την επιλογή παράδοσης άλλης από την προβλεπόμενη και φθηνότερη μέθοδο).
 
• Ενδέχεται να μειώσουμε το ποσό επιστροφής για απώλεια αξίας των παρεχόμενων προϊόντων, εάν η απώλεια είναι απόρροια δικής σας κακής μεταχείρισης . θα κάνουμε την επιστροφή το αργότερο σε 14 ημέρες από την ημέρα που θα λάβουμε από εσάς οποιοδήποτε προϊόν.

6. Αποστολές / Έξοδα

6.1. Έξοδα Αποστολής Για Ελλάδα/ Δωρεάν παράδοση:
 
6.1.1. Παραγγελίες άνω των 80€ - ΔΩΡΕΑN ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Από 80€ και άνω δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα, για όλα τα προϊόντα της εταιρείας, ανεξαρτήτου βάρους και όγκου και για όλους τους τρόπους πληρωμής.

6.1.2. Παραγγελίες κάτω των 80€- Ισχύουν οι αναγραφόμενες χρεώσεις.

6.1.3. Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

6.2. Έξοδα Αποστολής Για Εξωτερικό
 
Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας, αφού έχετε επιλέξει τα προϊόντα σας, ζητήστε προσφορά για έξοδα αποστολής στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών
 
6.3. Θα σας ενημερώσουμε για την πιθανή ημερομηνία παραλαβής, που θα είναι μέσα σε 30 ημέρες από την επιβεβαίωση αποστολής (η ημερομηνία που σας αποστέλλουμε e-mail επιβεβαίωσης αποδοχής της παραγγελίας σας). Σε ελάχιστες περιπτώσεις, ο χρόνος παραλαβής μπορεί να επηρεασθεί από εξωγενείς παράγοντες, πέραν του ελέγχου μας. Βλ. Άρθρο 6.10 για τις υποχρεώσεις μας σε τέτοια περίπτωση. 

6.4.  Εάν δεν υπάρχει άτομο να παραλάβει την παραγγελία σας, ο courier μας, εάν γίνεται, θα αφήσει το πακέτο σε ασφαλές σημείο ή σε κάποιο γείτονα. Εάν τίποτα από τα δυο δεν είναι εφικτό, θα αφήσει κάρτα με τις επόμενες κινήσεις για την παραλαβή της παραγγελίας σας.

6.5. Η παράδοση ολοκληρώνεται όταν παραδίδουμε τα προϊόντα στην δοθείσα από εσάς διεύθυνση ή όταν εσείς ή εκπρόσωπός σας τα συλλέξει από τον χώρο μας και τα προϊόντα θα είναι υπ’ ευθύνη σας από τούδε και στο εξής. 

6.6. Τα προϊόντα σας ανήκουν, από τη στιγμή που έχουμε λάβει πληρωμή όλου του ποσού, καθώς και των τυχόν χρεώσεων μεταφοράς.

6.7. Εάν χάσουμε την προθεσμία των 30 ημερών, για οποιοδήποτε προϊόν, τότε μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας άμεσα, εάν ισχύουν οποιαδήποτε από τα παρακάτω:

α) αρνηθήκαμε να παραδώσουμε τα προϊόντα;
β) η παράδοση εντός προθεσμίας ήταν απαραίτητη (αναλογιζόμενοι κάθε σχετική περίσταση), ή
γ) μας αναφέρατε προτού δεχτούμε την παραγγελία σας, ότι η παράδοση εντός προθεσμίας ήταν απαραίτητη.

6.8.  Εάν δεν επιθυμείτε ακύρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε να μας δώσετε νέα προθεσμία για παράδοση που να είναι λογική και μπορείτε να ακυρώσετε εάν δεν παραδώσουμε εντός της νέας προθεσμίας.

6.9. Εάν ακυρώσετε την παραγγελία σας λόγω καθυστερημένης αποστολής, μπορείτε να το κάνετε μερικώς ή ολικώς, εφόσον όμως ο διαχωρισμός ων μερών της παραγγελίας δεν υποτιμά αισθητά την συνολική της αξία.. εάν τα προϊόντα σας έχουν παραδοθεί, θα πρέπει να μας τα επιστρέψετε ή να μας επιτρέψετε να τα συλλέξουμε εμείς σε δική μας χρέωση μετά την ακύρωση, θα σας επιστρέψουμε όσα ποσά μας έχετε πληρώσει για τα ακυρωμένα προϊόντα και την αποστολή τους. 

6.10. Για κάθε επιλογή αποστολής: κάθε παραγγελία χρεώνεται ξεχωριστά. Εάν μόνο ένα τμήμα της παραγγελίας σας είναι διαθέσιμο, θα αποστείλουμε μόνο τα αντικείμενα που είναι σε στοκ και θα ακυρώσουμε αυτά που είναι εκτός. Δεν θα χρεωθείτε για οτιδήποτε δεν σας στείλουμε. Ενώ μπορούμε να αποστείλουμε στην διεύθυνση εργασίας σας, θυμηθείτε ότι αυτές οι αποστολές αργούν λίγο περισσότερο . να είστε όμως βέβαιοι ότι κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την συντομότερη παραλαβή τους.

6.11. Γεγονότα πέραν του ελέγχου μας

6.11.1. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι ή υπόλογοι για οποιαδήποτε αδυναμία  λειτουργίας μας ή για οποιαδήποτε  καθυστέρηση στις υποχρεώσεις μας που προκλήθηκε από καταστάσεις εκτός του ελέγχου μας. Τα γεγονότα πέραν του ελέγχου μας καθορίζονται στο άρθρο 13.2.

6.11.2. Γεγονός  πέραν του ελέγχου μας σημαίνει κάθε πράξη ή γεγονός πέραν του λογικού μας ελέγχου, συμπεριλαμβανομένων –χωρίς περιορισμούς- απεργίες, αποκλεισμούς, ή άλλες βιομηχανικές δράσεις τρίτων, εμφύλιο, εξέγερση, εισβολή, τρομοκρατική ενέργεια, πόλεμο ( είτε ανακηρυχτεί είτε όχι), ή εξυπηρέτηση ή προετοιμασία πολέμου ,πυρκαγιά, έκρηξη, πλημμύρα, σεισμό, ακραία καιρικά φαινόμενα, υποχώρηση, επιδημία ή άλλη φυσική καταστροφή, ή αποτυχία των δημοσίων ή ιδιωτικών δικτύων τηλεπικοινωνίας, ή αδυναμία χρήσης σιδηροδρόμων, αεροσκαφών, αυτοκινούμενης μεταφοράς ή άλλων μέσων μαζικής ή ιδιωτικής μεταφοράς.

6.11.3. Στην περίπτωση που προκύπτει γεγονός πέραν του ελέγχου μας, που επηρεάζει την λειτουργία μας ή τις συμβολαιακές μας υποχρεώσεις,
α) θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό
β) οι συμβολαιακές μας υποχρεώσεις θα ανασταλούν και ο χρόνος εκτέλεσης των υποχρεώσεών μας θα παραταθεί καθ’ όλη την διάρκεια των γεγονότων. Εάν κάποιο γεγονός εκτός του ελέγχου μας επηρεάσει την παράδοση των προϊόντων μας σε εσάς, θα κανονίσουμε νέα ημερομηνία παράδοσης μετά το πέρας του γεγονότος αυτού.

6.11.4. μπορείτε να ακυρώσετε ένα συμβόλαιο που έχει επηρεαστεί από γεγονός πέραν του ελέγχου μας και που συνεχίζεται γι απάνω από 30 ημέρες. Για την ακύρωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν ακυρώσετε, θα πρέπει να επιστρέψετε (με δικό σας κόστος), όποια σχετικά προϊόντα έχετε ήδη λάβει και θα σας επιστρέψουμε το ποσό αγοράς, καθώς και τα έξοδα αποστολής.

7. Τιμές Προϊόντων

7.1. Οι τιμές των προϊόντων, θα είναι αυτές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα την στιγμή που κάνετε την παραγγελία σας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να διασφαλίσουμε την ορθότητα των τιμών των προϊόντων κατά την εισαγωγή των σχετικών τους πληροφοριών στο σύστημά μας.   

7.2. Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται κατά καιρούς, αλλά οι αλλαγές δεν θα επηρεάζουν κάποια ήδη δηλωμένη παραγγελία.

7.3. Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν και τον ΦΠΑ (όπου υφίσταται), στο υφιστάμενο κόστος στην Ελλάδα κατά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο παρ’ όλα αυτά, εάν ο ΦΠΑ αλλάξει την περίοδο ανάμεσα στην παραγγελία σας και στην αποστολή της, θα προσαρμόσουμε το ποσόν ΦΠΑ που θα πληρώσετε, εκτός εάν έχετε ήδη εξοφλήσει πλήρως πριν από την αλλαγή. 

7.4. Η τιμές των προϊόντων δεν συμπεριλαμβάνουν τα κόστη μεταφοράς. Αυτά, είναι ως σας υποδεικνύονται κατά την διαδικασία πληρωμής, πριν την επιβεβαίωση παραγγελίας, για να δείτε τα σχετικά κόστη αποστολής, παρακαλούμε ελέγξτε την Σελίδα Χρεώσεων Αποστολής μας.

7.5. Η ιστοσελίδα μας περιέχει πολύ μεγάλο αριθμό προϊόντων. Είναι πάντοτε πιθανό, παρά τις προσπάθειές μας, κάποια προϊόντα μας να μην τιμολογηθούν σωστά. Εάν ανακαλύψουμε κάποιο λάθος στην τιμή των προϊόντων που παραγγείλατε, θα σας ενημερώσουμε γραπτώς, για το λάθος και θα σας δώσουμε την επιλογή είτε να συνεχίσετε την αγορά σας στην σωστή τιμή, είτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας. Δεν θα επεξεργαστούμε την παραγγελία σας μέχρι να μας δώσετε εσείς οδηγίες. Εάν είναι αδύνατον να επικοινωνήσουμε χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που μας παρείχατε κατά την παραγγελία, θα θεωρήσουμε την παραγγελία ως ακυρωμένη και θα σας ενημερώσουμε γραπτώς. Παρακαλούμε σημειώστε ότι εάν το λάθος στην τιμολόγηση είναι εμφανές και μη παραβλέψιμο και μπορείτε άμεσα και εσείς να το αναγνωρίσετε ως λάθος τιμολόγηση εκ παραδρομής, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας παρέχουμε τα προϊόντα στην λανθασμένη (χαμηλότερη) τιμή. 

8. Πνευματικά Δικαιώματα
 
8.1. Η Εταιρία αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της ιστοσελίδας της www.proti-yli.gr προστατεύεται δε από το ελληνικό και διεθνές , ευρωπαϊκό δίκαιο.

8.2. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι κάθε ευρεσιτεχνία, σήμα κατατεθέν και οιαδήποτε άλλο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας,  για όλο το υλικό και τα περιεχόμενα που παρέχονται ως μέρος της παρούσας ιστοσελίδας, θα παραμένουν συνεχώς κατεστημένα σε εμάς, ή τους δικαιοπαρόχους μας. 

8.3. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι το υλικό και το περιεχόμενο που περιέχεται στην ιστοσελίδα μας, σας παρέχεται μόνο για προσωπική, μη-διαφημιστική χρήση και ότι μπορείτε (εάν είναι απαραίτητο για πραγματοποίηση αγοράς), να «κατεβάσετε» το υλικό αυτό και τα περιεχόμενα μόνο σε έναν σκληρό δίσκο υπολογιστή για τον σκοπό αυτό. Κάθε άλλη χρήση του υλικού και του περιεχομένου της ιστοσελίδας, απαγορεύεται αυστηρά συμφωνείτε να μην (και συμφωνείτε να μην βοηθήσετε ή διευκολύνετε τρίτο πρόσωπο να) αντιγράψετε, αναπαράγετε, αναμεταδώσετε, εκδώσετε, παρουσιάσετε, διανέμετε, εκμεταλλευτείτε για διαφημιστικούς σκοπούς ή παράγωγα αυτού του υλικού και του περιεχομένου.
 
9. Τρόποι Πληρωμής

9.1. Μπορείτε να πληρώσετε για τα προϊόντα με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα,  Paypal, ή με μεταφορά σε λογαριασμό τραπέζης.  Δεχόμαστε τις παρακάτω κάρτες: Visa, Visa Debit, Visa Electron, Visa Purchasing, MasterCard, MasterCard Debit και Maestro.

9.2. Η πληρωμή των προϊόντων και των αντίστοιχων χρεώσεων μεταφορικών, γίνονται προκαταβολικά. Εάν χρησιμοποιήσετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, αυτή θα χρεωθεί άμεσα. Εάν πληρώσετε με μεταφορά ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό, η πληρωμή πρέπει να γίνει προκαταβολικά. Επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, γίνεται μόνο εφόσον επιβεβαιωθεί η πληρωμή.

9.3. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

α) Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε:
 
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 839/400612-74
ΙΒΑΝ: GR2401108390000083940061274
 
EUROBANK
 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0366.91.0200379280
IBAN: GR9802603660000910200379280
 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6873-136467-404
IBAN: GR7501718730006873136467404
 
β) για πληρωμές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, παρακαλούμε αναφέρετε στην αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας.

10. Άλλοι σημαντικοί όροι
 
10.1. Μπορεί να μεταφέρουμε τα δικαιώματα και τι υποχρεώσεις μας υπό ένα συμβόλαιο, σε άλλον οργανισμό, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει τα δικαιώματά σας ή τις υποχρεώσεις μας υπό αυτούς τους όρους. Θα σας ενημερώνουμε πάντα γραπτώς ή μέσω της ιστοσελίδας μας εάν κάτι τέτοιο συμβεί.

10.2. Μπορείτε να μεταφέρετε τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις σας σε τρίτο πρόσωπο, μόνο εφόσον το έχουμε δεχθεί εμείς γραπτώς. Παρόλα αυτά, εάν είστε καταναλωτής και έχετε αγοράσει προϊόντα ως δώρο, μπορείτε να μεταφέρετε το προνόμιο όποιας εγγύησης προσφέρεται για το προϊόν, εάν υφίσταται, στον παραλήπτη του δώρου, χωρίς την ανάγκη της δικής μας συγκατάθεσης. 

10.3. Το συμβόλαιο αυτό , είναι μεταξύ ημών. Κανένα άλλο πρόσωπο ή εταιρεία θα έχει οποιοδήποτε δικαίωμα να επιβάλλει οιονδήποτε από τους δικούς του όρους, ασχέτως εάν είναι υπό τα συμβόλαια (δικαιώματα τρίτων προσώπων), Act 1999 ή αλλιώς. Παρόλα αυτά, εάν είστε καταναλωτής, ο παραλήπτης του δώρου κάποιου προϊόντος, θα έχει το προνόμιο της εγγυήσεώς μας, εάν αυτή υφίσταται, αλλά εμείς ή εσείς, δεν θα χρειαζόμαστε τη συγκατάθεση τους για ακύρωση ή αλλαγή των όρων αυτών.

10.4. Κάθε παράγραφος αυτών των όρων, λειτουργεί ξεχωριστά. Εάν οποιοδήποτε δικαστήριο ή άλλη σχετική αρχή αποφασίσει πως κάποιος από αυτούς είναι παράνομος ή καταχρηστικός, οι υπόλοιπες παράγραφοι παραμένουν εν πλήρη ισχύ.

10.5. Εάν δεν καταφέρουμε να επιμείνουμε στην δράση σας υπό τους όρους αυτούς, ή εάν εφαρμόσουμε τα δικαιώματα μας σε εσάς, ή εάν καθυστερήσουμε να το κάνουμε, αυτό δεν θα σημαίνει ότι  παραιτούμαστε των δικαιωμάτων μας προς εσάς και δεν θα σημαίνει οι δεν θα πρέπει να συμβαδίσετε με αυτές σας τις υποχρεώσεις,. Εάν παραιτηθούμε, θα το κάνουμε μόνο γραπτώς και αυτό δεν θα σημαίνει αυτόματη παραίτηση όποιων άλλων μεταγενέστερων προεπιλογών προς εσάς.

10.6. Οι όροι αυτοί συνάδουν με την Ελληνική Νομοθεσία. Αυτό σημαίνει ότι  κάθε συμβόλαιο αγοράς προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας και κάθε διένεξη ή αίτημα που προκύπτει από ή σε σχέση με αυτό, θα διέπεται από την
Ελληνική νομοθεσία. Εσείς και εμείς μαζί συμφωνούμε ότι τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης θα έχουν μη αποκλειστική δικαιοδοσία. 

10.7. Εάν έχετε κάποιο παράπονο, η πολιτική μας είναι να λάβουμε το παράπονο σας εντός 24 ωρών από την αναφορά του και να το διερευνήσουμε στο κατάλληλο επίπεδο ενδοεταιρικά. Δεν δίνουμε εγγύηση χρόνου επίλυσης του εκάστοτε παραπόνου. 

10.8. Εάν είστε καταναλωτής, μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές από την ιστοσελίδα μας μόνο εφόσον είστε πάνω από 18 ετών.

10.9. Εάν είστε ανήλικος, παρακαλούμε να μην επιχειρήσετε παραγγελίες από την ιστοσελίδα μας. Κατά την παραγγελία, δηλώνετε σαφώς ότι είστε ενήλικας. Τα αντικείμενα αυτά θα πρέπει να χρησιμοποιούνται υπεύθυνα και κατάλληλα.

11. Τα δικαιώματά μας

11.1. Διατηρούμε το δικαίωμα να:      
• Τροποποιήσουμε ή να αποσύρουμε παροδικά ή μόνιμα, αυτήν την ιστοσελίδα (ή όποιο μέρος της) με ή χωρίς ειδοποίηση προς εσάς και εσείς επιβεβαιώνετε ότι δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη προς εσάς ή προς τρίτους για οποιαδήποτε τροποποίηση ή απόσυρση της ιστοσελίδας και/ή να
• Διαφοροποιήσουμε τους όρους χρήσης κατά καιρούς και η συνεχιζόμενη χρήση της από εσάς (ή μέρους της ), ακολουθώντας τέτοιες αλλαγές, θα σημαίνει την αποδοχή σας σε αυτές. Είναι υποχρέωσή σας κατά  διαστήματα να ελέγχετε για τυχόν αλλαγές στους όρους χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε με κάποιες αλλαγές, θα πρέπει πάραυτα να διακόψετε την χρήση της ιστοσελίδας.

11.2. Κάθε φορά που παραγγέλνετε προϊόντα μας, οι εκάστοτε ισχύοντες όροι χρήσης ισχύουν για το συμβόλαιο μεταξύ ημών.

11.3. Ενδέχεται να αναθεωρήσουμε τους όρους όπως αυτοί εφαρμόζονται στην παραγγελία σας κατά καιρούς, ώστε να αποδίδονται οι εκάστοτε αλλαγές στις νομοθεσίες και στις διακανονιστικές απαιτήσεις.

11.4. Εάν χρειαστεί να αναθεωρήσουμε του όρους όπως αυτοί εφαρμόζονται στην παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε έγκαιρα μαζί σας, παρέχοντάς σας πληροφορίες για τυχόν ακύρωση του συμβολαίου εάν δεν συμφωνείτε με τις αλλαγές αυτές. Μπορείτε να ακυρώσετε είτε ολόκληρη την παραγγελία που επηρεάζεται, είτε τα προϊόντα που δεν έχετε λάβει ακόμη.  Εάν επιλέξετε ακύρωση, θα πρέπει με δικό σας κόστος να επιστρέψετε τα προϊόντα και θα σας επιστρέψουμε εξ ολοκλήρου την αξία τους και τα έξοδα μεταφοράς. 

 

vbv sc_80x44
Visa Mastercard Maestro mp_mc
Connect With Us

Copyright πρώτη ύλη - rights reserved

close
loading...