Αποστολές / Έξοδα

1. Έξοδα Αποστολής Για Ελλάδα/ Δωρεάν παράδοση:

Από 80€ και άνω δωρεάν μεταφορικά για όλες τις πόλεις, για όλα τα προϊόντα της εταιρείας, ανεξαρτήτως βάρους και όγκου και για όλους τους τρόπους πληρωμής. Για προορισμούς εκτός πόλεων ενδέχεται να υπάρξουν μικρές επιπλέον χρεώσεις ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας.

Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Δευτέρα - Παρασκευή: 08:30-20:30 και Σάββατο: 09:00-14:30, τηλεφωνικά στο: +30 (2) 313 051757  ή ηλεκτρονικά στο: info@proti-yli.gr

 2. Έξοδα Αποστολής εκτός Ελλάδας:

Αφού έχετε επιλέξει τα προϊόντα σας, ζητήστε προσφορά για έξοδα αποστολής στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών

Δευτέρα - Παρασκευή: 08:30-20:30 και Σάββατο: 09:00-14:30, τηλεφωνικά στο: +30 (2) 313 051757  ή ηλεκτρονικά στο: info@proti-yli.gr

 3. Παράδοση - Παραλαβή

  Θα σας ενημερώσουμε για την πιθανή ημερομηνία παραλαβής, που θα είναι μέσα σε 30 ημέρες από την επιβεβαίωση αποστολής (η ημερομηνία που σας αποστέλλουμε e-mail επιβεβαίωσης αποδοχής της παραγγελίας σας). Σε ελάχιστες περιπτώσεις, ο χρόνος παραλαβής μπορεί να επηρεασθεί από εξωγενείς παράγοντες, πέραν του ελέγχου μας. Βλ. Άρθρο 6.10 για τις υποχρεώσεις μας σε τέτοια περίπτωση. 
  Εάν δεν υπάρχει άτομο να παραλάβει την παραγγελία σας, ο μεταφορέας μας, εάν γίνεται, θα αφήσει το πακέτο σε ασφαλές σημείο ή σε κάποιο γείτονα. Εάν τίποτα από τα δυο δεν είναι εφικτό, θα αφήσει κάρτα με τις επόμενες κινήσεις για την παραλαβή της παραγγελίας σας.
  Η παράδοση ολοκληρώνεται όταν παραδίδουμε τα προϊόντα στην δοθείσα από εσάς διεύθυνση και τα προϊόντα θα είναι υπ’ ευθύνη σας από τούδε και στο εξής. 
  Τα προϊόντα σας ανήκουν, από τη στιγμή που έχουμε λάβει πληρωμή όλου του ποσού, καθώς και των εκάστοτε χρεώσεων μεταφοράς.

4. Ακύρωση

  Εάν χάσουμε την προθεσμία των 30 ημερών, για οποιοδήποτε προϊόν, τότε μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας άμεσα, εάν ισχύουν οποιαδήποτε από τα παρακάτω:

 α) αρνηθήκαμε να παραδώσουμε τα προϊόντα
 β) η παράδοση εντός προθεσμίας ήταν απαραίτητη (αναλογιζόμενοι κάθε σχετική περίσταση), ή
 γ) μας αναφέρατε προτού δεχτούμε την παραγγελία σας, ότι η παράδοση εντός προθεσμίας ήταν απαραίτητη.

  Εάν δεν επιθυμείτε ακύρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε να μας δώσετε νέα προθεσμία για παράδοση που να είναι λογική και μπορείτε να ακυρώσετε εάν δεν παραδώσουμε εντός της νέας προθεσμίας.
  Εάν ακυρώσετε την παραγγελία σας λόγω καθυστερημένης αποστολής, μπορείτε να το κάνετε μερικώς ή ολικώς, εφόσον όμως ο διαχωρισμός ων μερών της παραγγελίας δεν υποτιμά αισθητά την συνολική της αξία. Εάν τα προϊόντα σας έχουν παραδοθεί, θα πρέπει να μας τα επιστρέψετε ή να μας επιτρέψετε να τα συλλέξουμε εμείς σε δική μας χρέωση. Μετά την ακύρωση, θα σας επιστρέψουμε όσα ποσά μας έχετε πληρώσει για τα ακυρωμένα προϊόντα και την αποστολή τους. 

5. Για κάθε επιλογή αποστολής:

  Κάθε παραγγελία χρεώνεται ξεχωριστά. Εάν μόνο ένα τμήμα της παραγγελίας σας είναι διαθέσιμο, θα αποστείλουμε μόνο τα αντικείμενα που είναι σε στοκ και θα ακυρώσουμε αυτά που είναι εκτός. Δεν θα χρεωθείτε για οτιδήποτε δεν σας στείλουμε. Ενώ μπορούμε να αποστείλουμε στην διεύθυνση εργασίας σας, θυμηθείτε ότι αυτές οι αποστολές αργούν λίγο περισσότερο. Να είστε όμως βέβαιοι ότι κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για την συντομότερη παραλαβή τους.

6. Γεγονότα πέραν του ελέγχου μας:

6.1. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι ή υπόλογοι για οποιαδήποτε αδυναμία  λειτουργίας μας ή για οποιαδήποτε  καθυστέρηση στις υποχρεώσεις μας που προκλήθηκε από καταστάσεις εκτός του ελέγχου μας. Τα γεγονότα πέραν του ελέγχου μας καθορίζονται στο άρθρο 6.2.
6.2. Γεγονός  πέραν του ελέγχου μας σημαίνει κάθε πράξη ή γεγονός πέραν του λογικού μας ελέγχου, συμπεριλαμβανομένων –χωρίς περιορισμούς- απεργίες, αποκλεισμούς, ή άλλες βιομηχανικές δράσεις τρίτων, εμφύλιο, εξέγερση, εισβολή, τρομοκρατική ενέργεια, πόλεμο ( είτε ανακηρυχτεί είτε όχι), ή εξυπηρέτηση ή προετοιμασία πολέμου ,πυρκαγιά, έκρηξη, πλημμύρα, σεισμό, ακραία καιρικά φαινόμενα, υποχώρηση, επιδημία ή άλλη φυσική καταστροφή, ή αποτυχία των δημοσίων ή ιδιωτικών δικτύων τηλεπικοινωνίας, ή αδυναμία χρήσης σιδηροδρόμων, αεροσκαφών, αυτοκινούμενης μεταφοράς ή άλλων μέσων μαζικής ή ιδιωτικής μεταφοράς.
6.3. Στην περίπτωση που προκύπτει γεγονός πέραν του ελέγχου μας, που επηρεάζει την λειτουργία μας ή τις συμβολαιακές μας υποχρεώσεις,
 α) θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό
 β) οι συμβολαιακές μας υποχρεώσεις θα ανασταλούν και ο χρόνος εκτέλεσης των υποχρεώσεών μας θα παραταθεί καθ’ όλη την διάρκεια των γεγονότων. Εάν κάποιο γεγονός εκτός του ελέγχου μας επηρεάσει την παράδοση των προϊόντων μας σε εσάς, θα κανονίσουμε νέα ημερομηνία παράδοσης μετά το πέρας του γεγονότος αυτού.
6.4. Μπορείτε να ακυρώσετε ένα συμβόλαιο που έχει επηρεαστεί από γεγονός πέραν του ελέγχου μας και που συνεχίζεται για πάνω από 30 ημέρες. Για την ακύρωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν ακυρώσετε, θα πρέπει να επιστρέψετε (με δικό σας κόστος), όποια σχετικά προϊόντα έχετε ήδη λάβει και θα σας επιστρέψουμε το ποσό αγοράς, καθώς και τα έξοδα αποστολής.

vbv sc_80x44
Visa Mastercard Maestro mp_mc
Connect With Us

Copyright πρώτη ύλη - rights reserved

close
loading...